Wie is Outside Talent Management

Ik ben Marlies Veenkamp, oprichter van Outside Talent Management en Outside Re-integratie. Ik werk ruim 15 jaar in de arbeidsre-integratie en talentontwikkeling. Met mijn bedrijf help ik individuen en teams beter presteren en ondersteun ik sollicitatieprocedures met assessments. Alles gaat stromen wanneer mensen doen wat ze leuk vinden, dat motiveert mij.

Ik ben TMA-certified partner en psychosociaal therapeut. Daarnaast ben ik gecertificeerd als vitaliteitscoach, loopbaan-, en jobcoach en intuïtief therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging Noloc voor geregistreerde jobcoaches en loopbaanprofessionals. In opdracht van het ministerie van VWS ben ik verbonden aan Casemanager Hersenletsel als aanspreekpunt voor re-integratie-, en UWV-vraagstukken. Ik word er vrolijk van als iedereen doet wat hij leuk vindt!

Meer weten? Lees het interview dat TMA Nederland over mij schreef.