Blog

Interview door TMA Nederland over Outside talent management

In een interview van TMA Nederland heb ik verteld over mijn bedrijf Outside Re-integratie en Outside Talent Management. Nieuwsgierig? Lees het artikel hier of onderstaand.

TMA interview – Ontdek ongekend talent – Marlies Veenkamp

Webinar werken met hersenletsel

webinar werken na hersenletsel

Werken na hersenletsel is best complex. Hoe ga je om met de wet verbetering poortwachter/1e 2 ziektejaren en je werkgever? Hoe bereid je de Wia aanvraag voor? Wat moet er allemaal in je dossier zitten? Wat voor werk is passend? Wat kun je daar nog mee verdienen gezien de opgelopen beperking…etc. Al deze vragen geven vaak veel stress. In combinatie met de lichamelijke uitdagingen wordt het al snel teveel.

Om mensen met niet aangeboren hersenletsel goed te kunnen ondersteunen is het dan ook prettig als zorgprofessionals weten wat er bij komt kijken op het gebied van re-integratie, werk en inkomen.

Drie hersenletsel netwerken vroegen dan ook of ik samen met een aantal collega’s waaronder Ilse Claessen een presentatie wilde geven over dit onderwerp aan ruim 100 artsen, cliëntondersteuners, casemanagers, fysio-, en ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen, psychologen, juristen en anderen. Ben jij ook benieuwd naar het webinar over werken na NAH? Hier hoor je er alles over.

Zin in een carrière switch? Ik vertel je graag iets over mijn switch naar de talentmanagement, re-integratie en de zorg

De podcast ‘Zonder zorgen’ over werken in de zorg is hier te beluisteren.

Workshop outside talent management op inspiratiedag van casemanager hersenletsel

outside talent management verzorgt tma-teamtraining voor gemeente heemstede-bloemendaal

ook in het dierenrijk is vertrouwen super belangrijk bij samenwerken.